+ Do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyes?
Hi, I'm Int. Age 19. I do love arts and cats. Also a coffee,chocolate chip cookies and Harry Potter obsessed. I blog about what i loved to and sometimes my writing got lost from radar, so if you find it awful that makes your blood boil, just let me know.
blog name: int.co
online:
of:
owner: int.
followers: ++
Sunday, January 31, 2016 at 2:36 AM with 6 comment(s)




Assalamualaikum. Yeahh, harini terRAJIN nak post entri so layankan aje.

Nak tahu tak, haritu bibir bengkak and then sakit, kebas haha tebal aje bibir rasa. Ws umi bagitahu pasal bibir ni, siap sent gambar. Tak lama pahtu umi balas suruh siap, sebab dia nak bawak gi klinik. Acepat betul, sayang umi xD

Nak diceritakan, malam kat klinik tuh doc pun check laaa. Tanya macam2, makan apa, sakit tak, sejak bila kena and bla, bla, bla haha i can barely remember all the things that we talked mian .-.
So, disebabkan doc sendiri tak dapat nak pastikan penyakit sebenar yang dialami, doc telah buat surat refer ke Hosp. Selayang for further medical checkup. Plus, untuk mengesahkan my actual illness. Sebab bibir ni dah pernah bengkak macam ni dulu taim form 4, yess two years ago.
Dan atas keprihatinan doc juga, beliau telah memberikan mc for two days (Khamis dan Jumaat lepas) sebab nak suruh makan ubat dan berehat kat rumah.


And Selasa ni (2/2) ade appointment dengan doc kat Hosp. Selayang. Haritu amik tarikh, so thats it.  Kene buat blood test and so on. Ok, another mc lah. 




I dont know whether I should be happy or not. May Allah ease everything.


Sekian, hamba hina, penuh dosa.

Labels:



6 Comments:

Blogger Saf. said...

InsyaAllah tak ada apa2 tu :) Maybe alergic kot (?) hehe.
May Allah ease everything <3

January 31, 2016 at 11:32 PM  
Blogger Int.Qillxh said...

This comment has been removed by the author.

February 13, 2016 at 10:56 PM  
Blogger Int.Qillxh said...

Thank you so much Saf.

February 13, 2016 at 10:57 PM  
Blogger miss fifi said...

aww hope you're better already :)

February 20, 2016 at 2:40 AM  
Blogger Tomodachi said...

Semoga sentiasa sihat :)

February 21, 2016 at 12:17 AM  
Blogger Int.Qillxh said...

thanks for yr concerned. I do appreciate it.

February 21, 2016 at 12:42 AM  

Post a Comment

A few nice words can help a person more than you think.