+ Do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyes?
Hi, I'm Int. Age 19. I do love arts and cats. Also a coffee,chocolate chip cookies and Harry Potter obsessed. I blog about what i loved to and sometimes my writing got lost from radar, so if you find it awful that makes your blood boil, just let me know.
blog name: int.co
online:
of:
owner: int.
followers: ++
Friday, January 22, 2016 at 9:05 AM with 2 comment(s)





Haiii haiii . Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh .Yeahh harini, disaat ini, Qillah sangat2 rajin nak menaip entri baru wohooo. So, mari mari, mari kita selami haha xD Moga perkongsian kali ni dapat dimanfaatkan amiin.




Firman Allah S.W.T :

هُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الأرْضَ ذَلُولا فَامْشُوا فِي مَنَاكِبِهَا وَكُلُوا مِنْ رِزْقِهِ وَإِلَيْهِ النُّشُورُ

Maksudnya : Dialah yang menjadikan bumi bagi kamu mudah digunakan,maka berjalanlah di merata-rata ceruk rantau dan makanlah daripada rezeki yang dikurniakan oleh Allah s.w.t dan ingatlah kepada Allah s.w.t jualah (tempat kembali kamu) di bangkitkan (maka hargailah nikmatnya dan takutilah kemurkaannya).
(Surah Al-Mulk Ayat 15)


Mencari harta kekayaan amat digalakkan oleh Islam, kerana harta merupakan alat bagi mencapai kesenangan hidup di dunia dan kebahagiaan di akhirat. Dengan harta tersebut, seseorang itu dapat memenuhi keperluan hidupnya disamping dapat menunaikan tanggungjawabnya terhadap agama.
Jelas tak? Ok, jelas kan. Islam galakkan umatnya menjalankan perniagaan, but mesti free daripada riba', korupsi dan penindasan. Take note gaiss. Penting sangat tuh, hukum ni jangan kita buat main.



Act, apa yang Qillah nak tulis dalam entri kali ni is about untuk mempromosikan perniagaan online mak sedara Qillah (huwaa dia muda lagi haha terpaksa bahasakan mak sedara well dah memang pangkat dia). So, wanna know what does she sell? Yeahh, jom xD




NEW MUSLIMAH4U

* real color may vary from photo due to lighting/technical

FORMAT ORDER:

PM YOUR DETAILS
NAME,
NO HP,
ADDRESS,
CODE & SIZE.




CODE: HM 001 S (02) (NURSING FRIENDLY)
PRICE (EXCLUDING DELIVERY COST):
XS - XL: RM62
2XL - 4XL: RM65
DESCRIPTION: GREY & BLACK with MOTIF PRINTED
MATERIAL: 100% COTTON

* real color may vary from photo due to lighting/technical.






NEW HANA MUSLIMAH

CODE : HM 0010 H-01 
MATERIAL : 100% COTTON 
COLOUR : SALMON PEACH MIX DARK PURPLE AND BLACK WITH SMALL FLORAL PRINTED 
PRICE (exclude delivery cost) :
RM62.00 (XS-XL)
RM65.00(2XL-4XL)

* real color may vary from photo due to lighting/technical






NEW AZRAA MUSLIMAH

CODE : AZ300K (NURSING FRIENDLY)

MATERIAL : 100% COTTON
COLOR : PRINTED FLOWER WHITE PINK * POCKET SOROK DI KANAN
PRICE (exclude delivery cost) :
XS, M, L, XL: RM42,
2XL - 4XL: RM45
* real color may vary from photo due to lighting/technical







Selain daripada baju muslimah, mak sedara Qillah juga turut menjual :



KOKO TAMAR N CREAM HAIR



MINYAK ZAITUN TANPA TAPIS


Dan macam-macam lagi .


Hah, amacam? Berminat? Yang gegirls tuh, tak tergugat ke tengok baju design lawo berbunga bunga tuh?Simple yet luxurious. Nursing and wuduk friendly? Checked. Aurah covering? Checked. Comfy? Checked. And paling best, harga mampu milik wahhhh. Cepat, come and grab now. Lambat nanti habis stok huwaaa.

How to contact:
WhatsApp: 018-9881103
Facebook: Ammarnadiah Dshoppe 
InstagramAmmarnadiah_Dshoppe
E-mail: nnharif@gmail.com

Cara nak order :

Baju muslimah
PRICE (EXCLUDING DELIVERY COST):
PM YOUR DETAILS
NAME, 
NO HP, 
ADDRESS, 
CODE & SIZE.


Barang-barang lain
PM DETAIL 

NAMA:
NO H/P:
ADD:
NAMA PRODUK
**(TUJUAN PENGEPOSAN)






So, this is her bussiness card. For futher information, you can keep in touch with her.



"Don't wait until you lost something to appreciate it."


Sekian, hamba hina.

Labels: ,



2 Comments:

Blogger Aqilah Azmi said...

omg... that baju muslimah is so damn tempting hikhik

January 23, 2016 at 6:50 AM  
Blogger Int.Qillxh said...

yeahh kak qilah. for sure haha.

January 23, 2016 at 7:22 AM  

Post a Comment

A few nice words can help a person more than you think.