+ Do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyes?
Hi, I'm Int. Age 19. I do love arts and cats. Also a coffee,chocolate chip cookies and Harry Potter obsessed. I blog about what i loved to and sometimes my writing got lost from radar, so if you find it awful that makes your blood boil, just let me know.
blog name: int.co
online:
of:
owner: int.
followers: ++
Saturday, April 4, 2015 at 1:16 PM with 0 comment(s)
                                                  

Bismillahirahmanirrahim. Oleh kerana mata masih tak boleh lelap, so I decided to do an entry about the best moment pagi Sabtu semalam in my school. Hoyehh .-.


So, sekolah Qillah telah adakan hari anugerah kecemerlangan semalam (wahh wahh skemanya ayat kamu),
Tujuannya tak lain tak bukan adalah untuk raikan pelajar2 yg telah berjaya ler. And, Alhamdulillah. Qillah tergolong dalam kalangan pelajar2 yang berjaya tuh. Syukur sangat xD
 Gembira sebab rakan2 seperjuangan yang lain pun amik hadiah tadi. Tumpang bangga katanya hehehe. Seronok je tengok dorang. As long as they feel  happy, I will, too. Insha Allah.





Act, time nih majlis baru nak start. Tu yang giat berselfie dulu. Siap pakai jubah lagi hah xD Time majlis dah start, kami khusyuk dengar ucapan drp pengetua, tuan pengarah sampai termenguap haishh. Ape nak jadi lah *tampar cicak*


Alhamdulillah. Kami berjaya dengan izin Allah. Berkat doa daripada ibu bapa, guru-guru dan juga orang2 yang menyayangi kami juga.



Muka masing2 eksaited nak tunjuk hadiah yang diepegang tuh. Haha, everyone with their own's funny expression loll.



(aku paling suka tengok gambar nih)

Okeyhh, yang ni lagaknye cam dah tamat ijazah, sedangkan SPM pun belum ditempuhi. Pfttt. Semoga kejayaan ini akan berkekalan, sebagai pencetus kepada kejayaan yang akan datang. Ameen .


"When you succeed, you earn something, when you fail, you learn something. You need both."




Salam sayang, hamba hina.


Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment

A few nice words can help a person more than you think.