+ Do you ever wonder what your life looks like through someone else's eyes?
Hi, I'm Int. Age 19. I do love arts and cats. Also a coffee,chocolate chip cookies and Harry Potter obsessed. I blog about what i loved to and sometimes my writing got lost from radar, so if you find it awful that makes your blood boil, just let me know.
blog name: int.co
online:
of:
owner: int.
followers: ++
Saturday, April 4, 2015 at 10:48 AM with 0 comment(s)




Assalamualaikum dunia. Allahu, rindunya kat blog nih, dah setahun lebih tak peduli kat blog Qillah ni. Sibuk study katanya xD Insha Allah, lepas ni akan rajin update macam dulu-dulu.


Ehhh, guess what ?! WHAT IS IT ? Horeeyy, its 5th April already xDD And now I'm officially turns 17 muahhh. Time flies so fast sampai Qillah sendiri tak sangka dah tua aigoo -..- Lol, taknak wish ke ? Hahaha, batak betul kau ni Qillah ! Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur Qillah untuk bernafas kat atas muka bumi 'Dia'. Masih diberi peluang untuk perbaiki diri, disebabkan terlalu banyak dosa that I've commited TTnTT

Terharu sangat sebab kawan2 tak lupa nak wish. Umi Ayah pun tak pernah lupa nak wish untuk Qillah. Adek2 pun. Ya Allah, ni yang nak nangis nih gyahhaha. Oh ye, tadi Tajah, Syada and Jiah bagi present kat Qillah. Serious speechless. First, sebab korang awal sehari haha, then tak sangka bakal dapat hadiah huwaarghhh. Ni yang sayang korang lebih lagi .-. Thanks jyeahh. Nanti Qillah pakai sapu tangan Hello Kitty tuh kat skolah yeahh.





Qillah,, 'say Alhamdulillah because you are healthy, the sick ones wish to buy health no matter how high the price is'. Jangan takabbur dengan nikmat yang Allah beri. Makin berganjak umur, makin kematian menghampiri, Qillah. Take note xD Jangan seronok sangat. Rugilah kalau nafas yang ada tak digunakan untuk tambah amal kebajikan, untuk tingkatkan lagi ketakwaan TTnTT. Plus, tahun ni Qillah'll be sitting for SPM examination. Doa banyak2 kat Allah. Selain itu, perlu ada usaha, ikhtiar. Then tawakkal.

(baca buku, jangan nak tido je sepanjang masa)


Semoga usia yang dimiliki ni, mampu Qillah manfaatkan dengan sebaik mungkin. You're already grown up, young lady. Hati-hati dengan kehidupan duniawi. Jangan sampai silap pilih jalan. Perangai kasi elok sikit. Jadi macam perempuan lah, jangan ganas-ii. Lol xD


"Ya Allah,semakin jauh langkah umurku meniti hari, kupohon hidayah-Mu, moga di hari lahirku ini, kau berkatilah umurku dan izinkan aku semakin dekat dengan redha-Mu".





  Salam sayang. Hamba hina, penuh dosa xD

Labels: , ,



0 Comments:

Post a Comment

A few nice words can help a person more than you think.